Boek een bijles Engels in Leiden

Engels is de taal van de wereld. Met een goede kennis van Engels heb je communicatie met mensen en bedrijven van verschillende landen in de palm van je handen. Het vak Engels wordt als een van de belangrijkste vakken van de middelbare school beschouwd. Ook op de basisschool wordt er al veel nadruk op gelegd. Vind je kind Engels een moeilijk vak? Dan biedt bijles Engels in Leiden de oplossing!

Waarom Engels bijles in Leiden?

Ieder kind leert op zijn eigen manier. In een grote klas een vak onder de knie krijgen, is daarom best lastig. Bovendien komt soms onzekerheid opzetten, vooral bij een taal. Een Engelse tekst voor moeten lezen of een andere mondelinge oefening moeten doen is spannend. Je kind is misschien bang dat hij uitgelachen wordt als hij het niet goed doet. Tijdens Engels bijles in Leiden leert je kind Engels in een klein groepje of tijdens een individuele les. Hij voelt zich vrijer om dingen uit te proberen en fouten te maken. Tijdens de remedial training kijken we bovendien naar de individuele behoefte van je kind, zodat we een leermethode en tempo kiezen dat bij je kind past.

Boek een kennismakingsgesprek voor een bijles Engels in Leiden

Tijdens remedial training krijgt je kind de handvatten aangereikt die hem helpen nu en in de toekomst zelfstandig met leren aan de slag te gaan. Hij krijgt bovendien meer plezier en zelfvertrouwen en dat is een goede basis voor betere cijfers. Bij BlijLeren is bijleren blij leren. Samen maken we leren leuk! Wil jij je kind helpen goed Engels te leren? Boek dan een kennismakingsgesprek voor bijles Engels in Leiden.

Aanmelden Kennismakingsgesprek

Aanmelden Kennismakingsgesprek