Bijles Leiderdorp

Veel kennisoverdracht gebeurt schriftelijk. Leren doen we met onze neus in de boeken, of dit nu hard of soft copies zijn, en communiceren in de zakenwereld gebeurt veelal via e-mail. Om anderen goed te begrijpen, om goed te kunnen communiceren en om nieuwe kennis tot je te nemen, is begrijpend lezen dus heel belangrijk. Het aanleren van deze vaardigheid gebeurt al op de basisschool. Heb je het gevoel dat je kind dit vak op school heel moeilijk vindt? Dan biedt bijles voor begrijpend lezen in Den Haag de oplossing.

Bijlessen Leiderdorp

Leren is leuk, maar niet altijd makkelijk, zeker niet op school. Ieder kind leert op zijn eigen manier. Leraren die voor grote klassen staan, hebben echter niet de mogelijkheid om op maat gemaakt onderwijs aan ieder kind te geven. Hierdoor leert je kind misschien minder snel. Tijdens de bijlessen van BlijLeren krijgt een leerling een op een les of leert hij in een klein groepje. Hierdoor kan de leermethode specifiek worden aangepast. Leren wordt leuker en het gaat sneller. Ook met kinderen die dyslexie hebben, worden goede resultaten geboekt.

Boek een kennismakingsgesprek voor bijles in Leiderdorp

Tijdens remedial training krijgt je kind de handvatten aangereikt die hem helpen zelfstandig aan de slag te gaan. Bij BlijLeren vinden we het belangrijk dat je kind plezier heeft tijdens het leren. We maken leren leuk, waardoor je kind zich gemotiveerd voelt. Bijles is bovendien goed voor het zelfvertrouwen. Je kind leert dat ook moeilijke dingen, zoals begrijpend leren lezen, overwonnen kunnen worden. Wil jij je kind helpen dit belangrijke vak op school onder de knie te krijgen? Boek dan een kennismakingsgesprek voor bijles in Leiderdorp.

Aanmelden Kennismakingsgesprek

Aanmelden Kennismakingsgesprek