Blij leren tijdens bijles in Oegstgeest

Heeft jouw kind moeite om mee te komen tijdens de les? Dit kan zijn of haar zelfvertrouwen schaden en het plezier uit het leren halen. Vooral wanneer de cijfers omlaag gaan. Gelukkig kan ook een ingewikkeld vak onder de knie gekregen worden met bijles in Oegstgeest. Hier geven wij je kind weer plezier in leren.

Waarom is bijles in Oegstgeest belangrijk?

Tijdens de lessen komt je kind misschien niet makkelijk mee. Hij of zij vindt de vakken moeilijk of leert graag op een andere manier. Op school is er geen tijd voor leraren om in de leerbehoeften van al hun leerlingen te voorzien. Tijdens in Oegstgeest is die tijd er wel. Er wordt een leerplan opgesteld dat past bij de vaardigheden en leerbehoeften van je kind. Je kind wordt vervolgens begeleid – een op een of in een klein groepje – om dit plan uit te voeren. De vakken worden steeds makkelijker. Dit geeft je kind weer zelfvertrouwen. Hij of zij heeft namelijk een heel groot obstakel weten te overwinnen om het vak de baas te worden!

Neem contact op voor bijles in Oegstgeest

Jouw kind kan het plezier in het leren weer terugvinden. Tijdens bijles leert hij of zij zelfstandig aan de slag te gaan en krijgt alle handvatten die nodig zijn om bij te blijven leren en nieuwe doelen te stellen. Bijles is niet alleen informatief, maar ook leuk! Plezier hebben tijdens het leren is belangrijk, want hoe blijer je kind wordt van leren, hoe makkelijker hij of zij verbanden legt en informatie tot zich neemt. Wil jij je kind helpen het zelfvertrouwen terug te krijgen? Geef hem of haar dan op voor bijles in Oegstgeest.

Aanmelden Kennismakingsgesprek

Aanmelden Kennismakingsgesprek