Cito-training in Leiden

Toetsen zijn belangrijk, omdat de uitslagen leraren helpen te bepalen welk niveau je kind heeft of hoe goed hij of zij bepaalde stof begrepen heeft. Toetsen maken, kan echter zeer spannend zijn voor kinderen, vooral als het om een Cito-toets gaat. Van de uitslag hangt veel af en hierdoor kan je kind druk ervaren. Door de stress en angst om te falen, wordt het maken van de toets moeilijker. Tijdens Cito-training in Leiden helpen wij je kind het vertrouwen op te bouwen voor de toets, zodat de uitslag het daadwerkelijke niveau weerspiegelt.

Hoe werkt Cito-begeleiding in Leiden?

Hoewel er op school wellicht ook wel tijd wordt besteed aan voorbereiding op de Cito-toets, is het in een grote klas niet mogelijk om iedere leerling de aandacht te geven die hij of zij verdient. Vooral een leerling die zich zorgen maakt om de toets kan een steuntje in de rug gebruiken. Wij bieden dat steuntje door individuele Cito-begeleiding in Leiden te geven. We helpen je kind met de voorbereiding van de Cito-toets en laten hem oefenen met door ons ontworpen toetsen die qua stof en vraagstelling zeer veel lijken op een echte Cito-toets. Door dit te oefenen krijgt je kind meer vertrouwen. Is er een onderdeel waar je kind moeite mee heeft? Dan besteden we daar extra tijd en aandacht aan.

Kennismakingsgesprek voor Cito-training in Leiden

Op sommige onderwijsinstellingen maken kinderen al vanaf groep drie jaarlijks een Cito-toets. Vanaf groep zeven, soms al vanaf groep zes, tellen de uitslagen mee voor het middelbare schooladvies. Het middelbare schooladvies kan op zijn beurt voor een groot deel bepalen wat je kind later gaat studeren. Het maken van een Cito-toets waarvan de uitslag het echte niveau van je kind weerspiegelt, is dus belangrijk en een beetje extra hulp kan geen kwaad. Wil jij je kind helpen met de voorbereiding op zijn of haar Cito-toets? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek voor Cito-training in Leiden.

Aanmelden Kennismakingsgesprek

Aanmelden Kennismakingsgesprek