Blij leren tijdens bijles wiskunde in Leiden

Bijleren is BlijLeren. Wanneer we iets nieuws bijleren, groeit ons zelfvertrouwen en worden we beter in iets. En wanneer we ergens goed in zijn, gaan we het automatisch ook leuker vinden. Dit geldt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Heeft jouw kind moeite met wiskunde? Het zelfvertrouwen gaat achteruit en je zoon of dochter gaat wiskunde waarschijnlijk minder leuk vinden. Dit hoeft gelukkig geen vicieuze cirkel te worden, waarbij zowel plezier, als zelfvertrouwen en cijfers in een neerwaartse spiraal getrokken worden. Met bijles wiskunde in Leiden bij BlijLeren krijgt je kind het zelfvertrouwen en plezier weer terug.

Hoe werkt wiskunde bijles in Leiden?

Ieder kind leert anders, maar in een volle klas kan niet altijd in de unieke leerbehoefte van ieder kind voorzien worden. Hierdoor kan een kind gaan achterlopen of stil komen te staan. Tijdens wiskunde bijles in Leiden is er wel tijd en aandacht voor de manier waarop je kind denkt en leert. Heeft je kind dyscalculie en vindt hij of zij wiskunde daardoor heel moeilijk? Met behulp van remedial training kan een plan van aanpak worden opgesteld dat jouw kind helpt een weg te vinden in het doolhof van getalletjes. Je kind krijgt weer zelfvertrouwen en kan wiskunde zelfs leuk gaan vinden. Dit zie je uiteindelijk ook terug in zijn of haar cijfers.

Bijles wiskunde in Leiden

Een remedial leraar spoort eventuele leerproblemen op van kinderen, stelt een leerplan voor ze op en begeleidt ze, zodat het doel bereikt wordt: het verbeteren van wiskundige vaardigheden. Tijdens bijlessen wordt veel gestudeerd, maar er wordt ook veel plezier gemaakt. Wanneer leren leuk wordt, vergroot dit de motivatie van je kind om de kneepjes van wiskunde te leren. Deze motivatie helpt het kind om beter mee te komen in de klas. Heeft jouw kind moeite met wiskunde? Bijles wiskunde in Leiden kan helpen. Neem vandaag nog contact op met BlijLeren.

Apply for an introductory meeting

Apply for an introductory meeting