Blij leren met remedial teaching in Leiden

Heeft jouw kind een leerachterstand? Komt hij niet goed mee met wiskunde of vindt hij taal juist heel moeilijk? Remedial teaching in Leiden is de oplossing. Tijdens remedial teaching wordt goed gekeken naar de uitdagingen die je kind ervaart tijdens het leren. Deze uitdagingen kunnen voor je kind enorm hoge bergen zijn, maar bij BlijLeren stellen we een leerplan op dat jouw kind helpt. De enorm hoge bergen worden heuvels en heuvels worden drempels. Leren wordt steeds makkelijker en je kind krijgt zijn plezier weer terug.

Wat doet een remedial teacher in Leiden?

Een remedial teacher in Leiden onderzoekt eerst waarom je kind moeite heeft met leren of waarom hij of zij een bepaald vak heel moeilijk vindt. Het is mogelijk dat je kind moeite heeft met concentreren of dat er sprake is van dyscalculie of dyslexie. Nadat duidelijk is waarom je kind moeite heeft met meekomen in de klas wordt er gekeken naar een oplossing. De leraar stelt een op maat gemaakt onderwijsplan op voor je kind. Een plan dat voldoet aan zijn of haar leerbehoeftes. Leren wordt makkelijker en daardoor ook leuker. Doordat remedial teaching in Leiden individueel of in kleine groepjes gebeurt, krijgt je kind ook alle ruimte om zijn zelfvertrouwen weer op te bouwen.

Neem contact op voor remedial teaching in Leiden

Tijdens remedial teaching in Leiden leert je kind te leren. Na een tijdje kan hij of zij dus zelfstandig uit de voeten met de handvatten die hem bij BlijLeren worden aangereikt. Tijdens de bijlessen krijgt je kind het steuntje in de rug dat nodig is om in zijn of haar eigen klas mee te komen. Leren wordt weer leuk en dit zie je terug in de cijfers. Wat je met plezier doet, doe je immers goed! Wil jij je kind het plezier in leren weer teruggeven? Neem dan contact met ons op voor remedial teaching in Leiden.

Aanmelden Kennismakingsgesprek

Aanmelden Kennismakingsgesprek